Gambaran luaran penting namun penting lagi di dalam - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2012)
PENGEMBARAAN ILMU saya diteruskan ke sebuah negara di Timur Tengah. Negara ini sekarang sedang popular dengan liberalisasinya berbanding dengan negara-negara Teluk yang lain.