Mengapa ramai Melayu suka tinggal di Australia? - Bernama (mStar Online, 2011)
MELBOURNE: Pendidikan lebih baik, peluang kerjaya cerah dan prospek perniagaan luas menjadi antara tarikan orang Melayu berhijrah dan menetap di Australia, kata seorang ahli akademik Malaysia yang berpejabat di sini.