Levy banjir: Sudah jatuh ditimpa tangga - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2011)
PENULIS ingin meneruskan cerita berkaitan banjir yang melanda Australia sebagaimana yang pernah penulis coretkan dalam ruangan ini pada 17 Januari lalu.