“Persidangan” kaedah baru dalam mempromosi pelancongan - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2011)
SELEPAS Sri Lanka, pengembaran saya diteruskan ke Turki - sebuah negara yang terletak di dua buah benua yang berbeza.