Kecekalan Imam Muda Hassan - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2013)

(untitled)
Siapa sangka berkat mengambil nama sempena tokoh agama tersohor pada tahun 50-an Mohd Hassan Adli dari Bagan Datoh, Perak membawa tuah kepada juara Imam Muda musim kedua, Mohd Hassan Adli Yahaya 26 atau kini lebih dikenali sebagai Imam Muda Hassan.