Keaslian “pakar agama” - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2012)
ARTIKEL saya yang lepas menyebabkan ramai yang memberi sumbang saraan berkenaan isu pembaziran ceramah agama.Ada yang bersetuju dan ada yang menyangkal tidak kurang pula yang memberi penambah baikan tentang isu pembaziran ceramah agama ini.