Apalah ertinya mempertahankan ‘kenikmatan’ ego - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2013)

(untitled)
PERHUBUNGAN erat berasaskan kerjasama dan persefah aman di kalangan ahli politik dan rakyat adalah amat penting.