Hazama mula rasa popular - Mustafa, Farol Hadi (Utusan Karya, 2011)
LIMA tahun dulu orang mungkin mengenali Hazama sebagai salah seorang peserta Konsert prelude Akademi Fantasia 4. Nasib tidak menyebelahinya kerana tidak layak bergelar 12 peserta pilihan ketika itu.