Sejauh manakah tahap perpaduan kaum? - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2013)
NEGARA kita Malaysia merupakan sebuah negara yang terkenal dengan masyarakat yang berbilang bangsa dan keturunan.