Pengurusan alam sekitar cara Australia.. - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2013)
SUARA TENTANG kebimbangan mengenai pencemaran alam sering kali kita debatkan, namun sejauh manakah kita mempraktikkan apa yang kita perjuangkan?