Gemulah Pak Tam - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2013)
Dr Kamal Ismail atau di sini lebih kami kenali sebagai Pak Tam merupakan antara orang pertama yang saya temui apabila saya menjejak kaki di bumi Melbourne kira-kira tiga tahun yang lalu.