M'sia perlu satu polisi penggunaan air yang bijaksana - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2013)
AIR adalah kehidupan dan tidak ada kehidupan yang boleh wujud tanpa air.Tanpa makanan, manusia masih boleh lagi bertahan, namun tanpa air, tidak mungkin boleh.