Bersetuju untuk tidak bersetuju - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (mStar Online, 2013)
AKHIR-AKHIR ini, seolah-olah terdapat satu fenomena luahan perasaan melampau di kalangan masyarakat Malaysia untuk tidak bersetuju terhadap sesuatu isu ataupun terhadap individu tertentu.