Bercakap bohong, berjanji palsu di Kedah - Ibrahim, Mashitah (Utusan Malaysia, 2011)
LAWATAN Datuk Seri Najib Tun Razak ke Kedah Khamis ini pasti menyemarakkan semangat Barisan Nasional BN dan UMNO negeri dalam usaha merampas semula Kedah daripada tangan pembangkang. Sejak 2008, pucuk pimpinan dan ahli parti bekerja keras untuk menarik hati pengundi dan mengubah pola pengundian.