Ismail sasar lepasi peringkat awal Piala M'sia - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2013)
KUALA LUMPUR: Jurulatih Sime Darby FC, Ismail Zakaria menyasarkan pasukan bimbingannya mampu melepasi peringkat kumpulan Piala Malaysia yang dijangka bermula selepas Aidilfitri Ogos ini.