Memupuk bakat penuhi permintaan ekonomi baharu - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2013)
JAKARTA, Jumaat - Isteri perdana menteri Datin Seri Rosmah Mansor menyeru golongan profesional dalam sumber manusia agar bersama-sama memacu agenda membangunkan bakat-bakat terbaik untuk memenuhi permintaan ekonomi baharu.