Perlu kekal demi kestabilan negara - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2013)
SHAH ALAM - Datuk Seri Najib Tun Razak perlu kekal sebagai Perdana Menteri sekurang-kurangnya 10 tahun lagi demi kestabilan negara.