Pandikar Amin layak dikekalkan - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2013)
SHAH ALAM - Berdasarkan rekod prestasi kerja yang baik ditonjolkan Yang di-Pertua Dewan Rakyat (Speaker), Tan Sri Pandikar Amin Mulia melayakkan beliau dikekalkan dalam jawatan tersebut.