Xiu Qing jagoan ping pong IPT ke-2 - Hashim, Azizan (Harian Metro, 2011)
LAU Xiu Qing (gambar) meneruskan aksi penakluk gergasi apabila menumpaskan pilihan kedua Goh Nai Ngee untuk muncul juara perseorangan kategori lelaki Kejohanan Ping Pong IPT Edisi ke-2 berakhir di Ipoh kelmarin.