Pindaan Akta Sewa Beli 1967 perlu untungkan pengguna, penjual - Ali, Amin (Berita Harian, 2011)
LANGKAH proaktif Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan KPDNKK untuk meminda Akta Sewa Beli 1967 harus mendapat pujian daripada pembeli kereta yang pernah mengalami pengalaman pahit berurusan dengan segelintir penjual kenderaan.