Mahasiswa tidak wajar berdemonstrasi - Mardan, Roslee (Berita Harian, 2011)
AMAT sedih apabila akhbar tempatan melaporkan bahawa terdapat 21 pelajar institusi pengajian tinggi IPT ditahan pihak berkuasa ekoran terbabit dalam demonstrasi haram 9 Julai lalu. Hingga kini Kementerian Pengajian Tinggi mengenal pasti kira-kira 500 pelajar IPT terbabit dalam perhimpunan haram itu.