Derita rakyat Somalia - Mohd. Darif, Izyan Liyana (Kosmo, 2011)
KESEDIHAN Sainab Yusuf Mohamed tidak mampu dibendung lagi. Hatinya pilu dan luluh mengenangkan nasibnya yang kehilangan dua orang anak kesayangan dalam sekelip mata.