Demokrasi Malaysia berbeza - Azmi Latif, Norjimi (Sinar Harian, 2011)
KUALA LUMPUR - Wacana anjuran Sinar Harian 'Apa Selepas 9 Julai' pada Selasa depan perlu memberi kebaikan kepada semua pihak terutamanya orang Melayu dan memberi peluang kepada kerajaan untuk membela diri. Pengarah Institut Pemikiran Tun Dr Mahathir, Universiti Utara Malaysia, Prof Dr Abdul Rahman Abdul Aziz berkata sesuatu wacana berkesan perlu mengambil kira latar belakang sejarah negara.