11 universiti tandatangani IMT-GT - Zulkafeli, Maria Uffa (Sinar Harian, 2011)
SINTOK - Sebanyak 11 universiti yang terletak di Segi Tiga Indonesia - Malaysia dan Thailand IMT-GT menandatangani majlis persefahaman bagi menganjurkan karnival sukan seminar dan kebudayaan yang membabitkan penuntut dari tiga negara.