MB tidak perlu 'goyang': Abdul Khalid tidak sepatutnya tunduk dengan tekanan politik - Yaacob, Janatul Firdaus (Sinar Harian, 2013)
SHAH ALAM - Penganalisis politik menasihatkan Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim supaya tidak perlu tertekan oleh mana-mana parti komponen termasuk parti sendiri, PKR.