Insaniah kekal milik Kedah: Sangkal dakwaan akan diswastakan, tidak pernah tawar kepada mana-mana pihak - Hashim, Roslinda (Sinar Harian, 2013)
ALOR SETAR - Kerajaan negeri menafikan kolej universiti miliknya, Kolej Universiti Insaniah (Insaniah) bakal diswastakan, seperti didakwa.