Arab Saudi berminat pengajian UUM - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
PENGARAH Hal Ehwal Akademik, Cultural Mission of Saudi Royal Embassy(CMSRE), Hashem A1 Attas dan pegawainya Mohammed M. Al-Masudi baru-baru ini telah mengadakan perjumpaan dengan pelajar dan pegawai dari Universiti Utara Malaysia (UUM) Sintok, Kedah.