'MB Perlis tidak prihatin kewangan pasukan' - Baharom, Kamudin (Harian Metro, 2013)
Kangar: "Kami kecewa dengan kepimpinan baru kerajaan negeri (Menteri Besar Azlan Man) kerana tidak prihatin dengan masalah kewangan dihadapi pasukan Perlis yang kini boleh disifatkan kritikal."