Kit Siang hampir berkubur di Gelang Patah - Berita, Harian (Berita Harian, 2013)
Kuala Lumpur: Penasihat DAP, Lim Kit Siang, dianggap sudah separuh jalan ke 'perkuburan' kerjaya politiknya dalam menghadapi pertandingan satu lawan satu dengan Datuk Abdul Ghani Othman di kerusi Parlimen Gelang Patah.