Serangan saat akhir - Druhamad Drahsin, Salmiah; Azila, Ruzy; Zain, Nizam; Hamzah, Jamilah (Sinar harian, 2013)
SHAH ALAM - Hambar dan kurang menyengat mungkin gambaran sesetengah pemerhati yang tidak terlibat secara langsung dalam siri kempen Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) yang sudah memasuki minggu terakhir.