Mary diseru teruskan khidmat - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
SAYA menyeru kepada Timbalan Menteri Pendidikan, Datuk Mary Yap Kain Ching, untuk meneruskan khidmat seperti yang diamanahkan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.