Lompat parti bukan penyelesaian - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (Sinar Harian, 2013)
Sejarah membuktikan pemimpin yang keluar parti kerana jawatan akan kehilangan sokongan rakyat, pemimpin yang setia dengan perjuangan parti walaupun tiada jawatan dikenang dalam sejarah sebagai pejuang sejati yang bermaruah dan mempunyai harga diri.