Penyebaran maklumat simposium melalui laman sesawang - Ab Hadi, Zabli; Othman, Zakirah (2011)
Kajian yang dijalankan ini bertujuan bagi meneroka sejauh manakah hubungan antara penggunaan laman sesawang terhadap tahap penyebaran maklumat bagi program simposium.Kajian ini meneliti bagaimana pengagihan maklumat antara pihak pengurusan program dengan para peserta program.Kaedah temubual dan kajian pakar digunakan untuk mengenalpasti cara dan kaedah yang baik dalam pembikinan laman sesawang, iaitu melalui penggunaan server, jenis laman dan lain-lain.Kajian ini menyumbang kepada karya analisis pembangunan laman sesawang.