Aura pemimpin muda di Kedah - Darwi, Sahbulah (Utusan Malaysia, 2013)
ANGKA 48 memberi erti persamaan antara Menteri Besar Kedah, Datuk Mukhriz Tun Dr. Mahathir dengan Presiden Amerika Syarikat (AS), Barrack Hussein Obama ketika berada di puncak kuasa.