17 IPTA sertai tilawah al-Quran - Metro, Ahad (Metro Ahad, 2013)
Kuala Lumpur: Seramai 28 peserta mewakili 17 institusi pengajian tinggi awam dan swasta menyertai Tilawah al Quran peringkat kebangsaan di Auditorium Muzium Kesenian Islam Malaysia, di sini, semalam.