Kajian UUM - MPN jangka BN menang selesa PRU-13 - Hafizi, Mohd; Yean, Lily; Mohd. Nor, Afifi Hafiz (Kosmo, 2013)
INSTITUT Kajian Politik Malaysia (Mapan) Universiti Utara Malaysia(UUM) bersama Majlis Profesor Negara (MPN) menyiarkan hasil kajian terbaharu mereka semalam yang menjangkakan Barisan Nasional (BN) memperoleh kemenangan selesa pada Pilihan Raya Umum ke13 (PRU-13) Ahad ini.