Kerajaan diminta wujudkan Kementerian Usahawan - Mohd. Noor, Afifi Hafiz; Bosro, Nor Idayu; Sayid Hizar, Syed Azlan (Kosmo, 2013)
KUALA LUMPUR - Beberapa pihak mencadangkan agar Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (MECD) diwujudkan semula dalam Kabinet yang akan dibentuk tidak lama lagi.