Konsert Gemilang di UUM - Ahmad, Rasdan (Mingguan Malaysia, 2013)
ISTANA Budaya (IB) dengan kerjasama Universiti Utara Malaysia (UUM) akan menganjurkan Konsert Gemilang sempena Hari Pengasasan Ke-29 kampus ini pada Ahad depan (12 Mei) di Dewan Mu'adzam Shah UUM Sintok, Kedah.