BN atasi kebimbangan kos sara hidup - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2013)
KUALA LUMPUR: Seorang suri rumah di Rawang, Seetha Devi Bathumalai bersyukur dengan kewujudan Kedai Rakyat 1Malaysia (KR1M) yang mengurangkan separuh perbelanjaan bulanan dapur keluarganya tanpa menjejaskan kualiti makanan yang dihidang.