Kematian Pang Soon Gi satu kehilangan kepada PLKN - New Sabah Times Bahasa, (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2013)
KULIM: Kematian novelis dan aktivis sukarelawan Pang Soon Gi, 21, yang lemas di Langkawi pada 30 Mac lalu merupakan satu kehilangan kepada Jabatan Latihan Khidmat Negara (PLKN) kerana mendiang banyak menghulurkan sumbangan sukarela kepada jabatan itu.