Pentadbiran sepenggal yang dipenuhi isu, kontroversi - Abdullah, Mohd Shariza (Utusan Malaysia, 2013)
BEBERAPA hari selepas mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar Kedah yang kesembilan pada Mac 2008, Datuk Seri Azizan Abdul Razak dengan berani'menawarkan' kepada rakyat Jelapang Padi supaya 'kalih' kerajaan negeri yang diterajui Pas jika tidak bagus.