Satu kereta satu tong sampah - Sinar, Harian (Sinar harian, 2013)
KUALA LUMPUR - Demi menjaga kelangsungan terhadap kebersihan alam sekitar, khususnya di lebuh raya, penuntut Sarjana Muda Komunikasi (Kepujian), Universiti Utara Malaysia Kuala Lumpur (UUMKL) menganjurkan kempen satu kereta satu tong sampah (1K1T).