Tlngkat jati diri staf: Pasukan Nurul Huda ungguli Sukan Staf UUM 2013 - Abd Halim, Nurul Hanis (Harian Metro, 2013)
Pasukan Nurul Huda dinobat juara keseluruhan Kejohanan Sukan Staf Universiti Utara Malaysia (UUM) Kali Keenam 2013 di Stadium UUM, baru-baru ini.