Kegigihan ibu bakar semangat: Anak peniaga pasar malam muncul pelajar terbaik PUO - Rasidi, Aidi Emizul; Abd Haris, Mohamad Hanafis (Harian Metro, 2013)
Ipoh: "Walaupun ibu hanya meraih rezeki menjual makanan di pasar malam, namun ia cukup dijadikan pembakar semangat bagi saya mencapai keputusan cemerlang dalam peperiksaan," kata graduan terbaik jurusan Diploma Kewangan dan Perbankan Islam Politeknik Ungku Omar (PUO), Suhaini Shamsul Hak, 22.