Tekad majukan bisnes Masri: Musleha bawa kerepek dan kuih-muih tradisional hingga ke Dubai, China dan Singapura - Mad Desa, Ahmad Isyafiq (Harian Metro, 2013)
Puteri sulong daripada lima beradik ini tekad mewarisi perniagaan ayahnya, Punari@Zainuddin Salleh, 60, yang berniaga sayur-sayuran kampung di Pasar Tani sekitar 1985. Musleha Zainuddin, 32, yang kini Pengurus Syarikat MHP Enterprise (Masri), berkata bagi mengelak warisan keluarganya berkubur, dia mengambil alih tugas itu.