Wafiyuddin, Aretha juara: GOLF - Terbuka Amatur Sabah ke-29 - Oh, GL (Harian Ekspress (KK), 2013)
KOTA KINABALU: Mohd Wafiyuddin Abdul Manaf dan Aretha Pan, kedua-duanya bangkit dari ketinggalan pada hari terakhir untuk merangkul gelaran lelaki dan wanita di kejohanan golf Terbuka Amatur Sabah ke-29 di padang SGCC pada Ahad.