Ulang tahun RTM ke-67: TV2 siar drama-drama terbaik - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2013)
Sempena meraikan ulang tahun ke-67, semalam, RTM kembali menyiarkan empat drama yang mendapat sentuhan penerbit di Unit Drama TV RTM iaitu drama Perempuan (1 April) dan Akhirnya Kisah Perempuan (2 April) arahan Fahmi Sarindi.