Tak patuh arahan: Pelajar UUM lawat LIMA '13 lemas di Tasik Dayang Bunting - Mansor, Ahmad Saufi; Hashim, Azahar; Osman, Hamzah (Harian Metro, 2013)
Kegagalan mematuhi arahan dikeluarkan penganjur menyebabkan pelajar Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan (Logistik dan Pengangkutan) Universiti Utara Malaysia (UUM), Pang Soon Gi, 21, ditemui lemas dalam Tasik Dayang Bunting, Langkawi, kelmarin.