Jins Shamsudin lupa, SM Salim menangis - Wan Chik, Sofiatul Shima (Kosmo, 2013)
TATKALA umur sudah mencecah angka emas, ingatan adalah segala-galanya. Bukan wang ringgit yang mereka cari sebaliknya perhatian sebagai tanda ingatan.