Zed Zaidi bukti kebolehan urus persatuan - Harian Ekspress, (KK) (Harian Ekspress (KK), 2013)
BELUM sampai setahun memegang pucuk pimpinan Persatuan Seniman Malaysia (Seniman) kredibiliti Zed Zaidi membawa persatuan itu ke tahap membanggakan wajar diberi pujian.